Glesbygdens hjärtan är redan öppna

Idag är jag publicerad i Dagens Samhälle tillsammans med Peter Högberg, S, och Edward Nordén, C.

Den texten talar för sig själv och summerar upp min valanalys och vad jag tror är vägen framåt. Att finna ett mer inkluderande debattklimat. Vi skall dessutom ha i huvudet att så länge det är glesbygden som bär den liberaliserade invandringspolitiken så kan vi inte försämra deras villkor eftersom det skulle skapa ännu djupare sprickor i samhället. Med Miljöpartiet i regeringsställning finns den risken med alla de skatter och regleringar som de aviserat för glesbygden samtidigt som de är en av huvudarkitekterna till dagens politik och dagens situation.

Skulle Miljöpartiet få både jordbruksministerposten och invandringsministerposten så finns det all anledning att vara vaksam över utvecklingen.

Texten i Dagens Samhälle hittar du här.

Om författaren

Johan Westerholm
Johan Westerholm
Redaktör och ansvarig utgivare för Ledarsidorna.se. Fd underrättelse-officer med en oavslutad Master i politisk islam. Bott i Stockholm, Madrid, London och Boston men nu landat i Furusund.

Kommentarer

Alla kommentarer modereras manuellt innan publicering. Innan din kommentar godkänts är den enbart synlig för dig samt dina Facebook-vänner.