Lunchduellen 2.0

Featured Video Play Icon

I Dagens Samhälles ”Lunchduell” samtalade jag med Michaela Fletcher, Kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd, om de senaste neddragningarna i statsbidrag samt de utmaningar som möter kommunerna på såväl kort som lång sikt. De migrationsströmmar som vi sett 2011-2015 kommer få långtgående konsekvenser i både tid och rum. Om vi inte redan nu börjar förbereda välfärdssystemen kommer vi se mer eller mindre dramatiska panikåtgärder i bland annat pensionssystemet inom bara tio år.

Duellen, som du kan se här, följdes sedan upp av Ledarsidornas Peter Andersson i enskilda intervjuer som du kan ta del av i videon.

Om författaren

Johan Westerholm
Johan Westerholm
Redaktör och ansvarig utgivare för Ledarsidorna.se. Fd underrättelseofficer med studier i politisk islam. Bott i Stockholm, Madrid, London och Boston men nu landat i Furusund.

Kommentarer

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av det regelverk som Myndigheten för Radio och TV för var tid beslutar om.
Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver i kommentatorsfältet. Dina kommentarer faller under ditt eget ansvar.