Two religions in a bloody war rises from the ashes and send us Seasons Greetings

Featured Video Play Icon

In Balbeek, in wounded Lebanon close to the border to Syria, very much affected by the civil war in Syria a historical event took place the 5th of December 2016. A unique initiative which might turn the tide if others follow.

Balbeek, and Lebanon, wishes the readers and the sponsors of Ledarsidorna.se Seasons Greetings. And at the same time, they show the world the way forward.

I Balbeek, i det fortfarande krigsdrabbade Libanon – nära gränsen till Syrien och märkbart påverkad av inbördeskriget i Syrien blev jag inbjuden som enda journalist att delta i ett ögonblick som kan ha förändrat världshistorien. Ett ögonblick som, om andra följer efter, mycket väl kan vända vindarna.

Balbeek and Ledarsidorna.se whishes the readers and especially the sponsors, the citizens of Sweden, the refugees from a bloody civil war and the rest of the Syrians and Lebanese people in the diaspora Seasons Greetings. Regardless of religion, culture or gender.

Ledarsidorna.se önskar läsarna och speciellt sponsorerna, alla svenskar, alla flyktingar från det blodiga inbördeskriget i Syrien och det libanesiska folket goda helger. Oavsett religion, kultur eller kön.

Om författaren

Johan Westerholm
Johan Westerholm
Redaktör och ansvarig utgivare för Ledarsidorna.se. Fd underrättelseofficer med oavslutade studier i politisk islam. Bott i Stockholm, Madrid, London och Boston men nu landat i Furusund.

Kommentarer

Alla kommentarer modereras manuellt innan publicering. Innan din kommentar godkänts är den enbart synlig för dig samt dina Facebook-vänner.