What´s the point?

  • Tisdag 25 mar 2014 2014-03-25
E-post 0

Såväl SvD, DN som Expressen tar i dagens ledare upp Jan Björklunds senaste utspel i skoldebatten och Gustav Fridolins prestationer. Ingenting har nu i valrörelsen blivit så patetiskt som mittfältstrianguleringen kring skolan. Försöket att skapa framtidstro kring betyg i fjärde klass innan den lagda skolreformen kan utvärderas faller på sin egen orimlighet från regeringens sida och möts med oförsonlig ktitik även från borgerlig media.

De borgerliga ledarsidorna är lika eniga som de har rätt. Skolfrågan borde med detta vara död i valrörelsen från och med detta nu..

So,what´s the point? Vad är själva poängen med att ens ta upp det när inte ens högerns eko-kammare vill  komma till undsättning? Och varför skriver de ens om att de tycker att det är obegåvat av Jan Björklund?

 

SvD, DN, Expressen,

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se