Gatuvänstern

  • Torsdag 15 Maj 2014 2014-05-15
E-post 0

Metro rapporterar om den skadegörelse som Sverigedemokraternas reklam i Stockholms tunnelbana drabbats av. Samtidigt kan vi nu varje dag ta del av hur SD möten störs ut eller förhindras av dess politiska motståndare något som nu Jonas Sjöstedt tar avstånd från.

Calle Fridén, timmermannen som bloggar på ”Utsikt från ett tak” sammafattar den politiska analysen fler borde ta del av på färre än 140 tecken:

Skärmavbild 2014-05-15 kl. 09.26.36

För så är det, utöver alla tidningsrubriker som nu SD får så ser det inte bättre ut än att de kan begära pengarna tillbaka, helt eller delvis, för tunnelbanereklamen. Pengarna tillbaka OCH publicitet i artikelform är sannolikt varje marknadschefs våta dröm. De får inte bara ut sitt budskap en gång, utan flera. Helt gratis.

Det finns skäl för gatuvänstern att börja fundera igenom konsekvenserna av deras affekterade beteende. Inte bara ur ett polariserande perspektiv för ibland kan det vara bra att tänka efter före. Ingen i gatuvänstern visar dock prov på någon form av tankeverksamhet i detta. Sverigedemokraterna har nämligen, med gatuvänstern att tacka, hamnat i en situation där de betalar för en kampanj men får två till på köpet. Och kanske pengarna tillbaka på kuppen som de kan spendera på ännu fler kampanjer

Var det så smart egentligen? Känner ni, som kastar sten, stör ut och vandaliserar blinda av hat, er riktigt duktiga nu? Om burop, skramla med nyckelknippor, misshandel , tårtningaroch skadegörelse är det enda vi har som motargument mot SD så tror jag nog vi förlorat slaget redan.

Sverigedemokaternas politik bekämpas bara med bättre politik. Är det så svårt att förstå?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se