Ledarsidorna.se i Almedalen

  • Lördag 28 Jun 2014 2014-06-28
E-post 0

Packat väskorna inför Almedalen. Allt finns med förutom en vettig videokamera men annars så ser det ut att funka rätt bra. Almedalen. Det är min femte vistelse där och det är väl först i år som jag har ett tillräckligt bra fokus på vad jag skall åstadkomma de tre eller fyra dagar jag är där, har inte riktigt bestämt mig ännu.

Almedalen för min egen del har tre huvudområden. Dels skall jag jobba rätt mycket med att skapa kontakter inom bokprojektet. Jag har nu efter en vecka med det identifierat tio tänkta kommuner som kommer granskas mer ingående vilka kommer kontaktas, där jag inte redan har kontakter, i veckan. Tisdagen, Sverigedemokraternas dag, kommer jag i praktiken ägna åt Expo´s seminarier samt känna av en del annat. Kan jag så kommer jag annars försöka gå på något av de många högkvalitativa säkerhetspolitiska seminarierna men det är högst osäkert om det kommer hinnas med. Annars är det enda seminarie utanför mitt schema som jag kommer gå till mitt partis, Socialdemokraternas, ekonomiska. Som journalist har jag fått plats på detta seminarium, har alltid varit fullsatt, som nog kommer bli ett av de mer värdefulla under veckan inför valrörelsen. Ett seminarium med deltagare som borgar för en hög kvalitet, såväl intellektuellt som ur ett politiskt perspektiv.

Listan på kommuner eller orter jag kommer närma mig är bara semi-låst och det kan bli förändringar om något dyker upp och den kommer presenteras inom sinom tid.

Det andra huvudområdet kommer bli företaget. Där har vi ett antal prospects som hört av sig och som vi skall lyssna på för att se om de passar in i vår företagsprofil. Även där kommer resultatet att presenteras under juli och augusti månad men på den hemsidan.

Det tredje? Att odla och vidmakthålla kontaktnätet samt gå på de mingel som jag är inbjuden eller anmäld till. Har i år begränsat dessa till första dagarna och kommer försöka hitta andra tider att äta middag med personer jag hellre vill sitta lite längre med. Det finns med andra ord en del luft i kalendern framför allt under onsdagen.

Detta innebär att Ledarsidorna.se kommer gå ner lite i uppdateringsfrekvens men å andra sidan kanske höja kvaliteten framöver. Är du i Almedalen och vill ha kontakt så är det säkraste sättet att maila på Facebook.

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se