Glesbygdens hjärtan är redan öppna

  • Måndag 29 Sep 2014 2014-09-29
E-post 0

Idag är jag publicerad i Dagens Samhälle tillsammans med Peter Högberg, S, och Edward Nordén, C.

Den texten talar för sig själv och summerar upp min valanalys och vad jag tror är vägen framåt. Att finna ett mer inkluderande debattklimat. Vi skall dessutom ha i huvudet att så länge det är glesbygden som bär den liberaliserade invandringspolitiken så kan vi inte försämra deras villkor eftersom det skulle skapa ännu djupare sprickor i samhället. Med Miljöpartiet i regeringsställning finns den risken med alla de skatter och regleringar som de aviserat för glesbygden samtidigt som de är en av huvudarkitekterna till dagens politik och dagens situation.

Skulle Miljöpartiet få både jordbruksministerposten och invandringsministerposten så finns det all anledning att vara vaksam över utvecklingen.

Texten i Dagens Samhälle hittar du här.

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.