Nyaste nytt och blekaste blekt

  • Lördag 22 Nov 2014 2014-11-22
E-post 0

Idag valde MUF en ny ordförande, Rasmus Törnblom. Hans valanalys svider nog rejält i skinnet på den avgående ordföranden i moderpartiet, Fredrik Reinfeldt, men det är inte för den som han väcker min uppmärksamhet. Det är motsägelsefullheten och faktiskt en attityd till migrationsfrågorna som skulle kunna vara som hämtad från socialdemokraterna under Mona Sahlin. Törnblom menar att han är bekymrad över att fler, både till vänster och till höger, öppnar för en mer restriktiv linje

– När den debatten förs i Moderaterna kommer jag vara tydlig med att den inte hör hemma här.

Vi ser hur takhöjden i debatten under det Törnblomska ledarskapet i MUF kommer sänkas samma nivå som inom Socialdemokraterna under Mona Sahlin. Ungmoderater kommer att skolas i feminism, förnekelse och att lära sig stämpla rasist på alla som närmar sig ämnet migration. Det är som en definition av socialdemokratin, bara åtta år senare och med profilfärgen blått.

Vi ser de nyaste nya moderaterna födas idag. Födas som en ännu blekare kopia av en socialdemokrati som tvättat ur sig själva. Kvar finns inte någonting längre. Någonstans.

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se