Kapten Blåskägg: Näsan

  • Söndag 1 Feb 2015 2015-02-01
E-post 0

Kapten Blåskägg, AKA Jens Kittel, tillika en riktig knökhöger-moderat kommer nu återkomma med viss regelbundenhet på Ledarsidorna.se. 

Varsågoda, hans inlägg står på egna ben.

 

Allianspartierna börjar så smått vakna ur sin Ullenhagsdimma vilket naturligtvis gläder en gammal knökhöger som jag. Med något enstaka undantag har vi senaste tiden sett ett antal relativt kloka utspel i integrationsfrågan, en del mer eller mindre genomtänkta kanske men ändå något som bär i rätt riktning och inte fokuserar på vem som är rasist eller inte. Dock fuldansas det duktiga tag runt själva kärnfrågan, volymerna vilket jag återkommer till.

Det tydligaste undantaget är tyvärr min egen lagkapten AKB, hon väljer istället att göra fullständigt idiotiska uttalanden när hon i riktig Sahlinanda gullar vidare med IS- terroristerna. Här rundar hon av med ”Att värvas som krigare och utföra dödligt våld är faktiskt också att bli offer….”, ett uttalande som självklart fått internationell spridning, bland annat här. Jag är övertygad om att anhöriga till de som blivit halshuggna och våldtagna har en helt annan uppfattning om vad som ingår i begreppet offer vilket också är självklart för alla människor med begåvning överstigande valfri förskoleklass. På frågan om hur hon ser på fängelsestraff och utvisning för de som lämnar Sverige för att strida för en terrororganisation svarar AKB: ”Vi vill inte ha ett samhälle där du inte tillåter dina barn att åka på egna semesterresor”. Ja ni läste rätt, semesterresor var ordet. Ärligt talat mina vänner, och ovänner, så jag mår illa när jag läser dessa uttalanden. Att man får vara osäker i ett nytt partiledarskap är en sak men är man så in i h-e begränsad i sin intellektuella rörlighet så har man fel jobb!

Björklund ångar vidare med språkkraven och försörjningskraven, ett uttalande som mycket väl kan kosta honom partiledarposten om ledningen i FP avser lyssna på de vänsterliberala feministerna inom partiet, vilka tyvärr kan förpassa FP långt under fyraprocentsspärren. I vår ”oberoende” och skattefinansierade media SVT, vilka tillsatte en ärkekommunist som VD så sent som i höstas blev Björklund ivrigt påhoppad för att vilja införa hårdare försörjningskrav och skärpta språkkrav. Som den mycket kloka och pålästa Merit Wager konstaterar så kan man inte skärpa något som inte finns, eller gör hårdare krav av något krav som inte existerar. Försörjningskrav finns i och för sig i lagen men det verkar inte bekymra Migrationsverket eftersom de fortsätter att kontinuerligt bryta mot dem genom att friskriva i 95 % av fallen. Låt oss istället konstatera att Björklund vill införa språkkrav och försörjningskrav, och för det bör han hedras.

Göran Hägglund aviserar sin avgång och KD står inför samma resa som M nyss gjort. KD måste nu välja om de vill försvinna under fyraprocentsspärren eller om de kanske till och med vill bli ett tioprocentsparti, avgörandet i den frågan stavas Sara Skyttedal. Min rekommendation är att KD ger henne en chans även om hon är ung, hon är otroligt skärpt och har en genomtänkt syn på invandringspolitiken.

Dessa Alliansutspel till trots så kvarstår själva kärnfrågan, volymerna i vår invandring. Fuldansen kring denna fråga fortsätter på samma sätt som fuldansen kring SD i valrörelsen. Alla normalbegåvade människor vet att frågan måste upp på agendan men ingen vågar ta i den heta potatisen. Låt mig ännu en gång vara mycket tydlig i denna fråga: Dagens invandringsvolymer kan ej kombineras med fungerande integration och fungerande välfärd, vi måste göra ett val. Med en invandring som kostar ungefär 5 försvarsbudgetar varje år så duger det inte att fortsätta med Reinfeldts uppenbara lögner om att invandringen är lönsam.

Självklart finns det i Alliansledarnas olika utspel saker som kommer att påverka volymen åt rätt håll men det finns också ett mervärde i att föra en tydlig signalpolitik, dvs att saluföra att Sverige är öppet för att ta emot folk uppfyller asylkraven och verkligen behöver hjälp men att vi inte tänker vara hela världens socialkontor. Vi ska komma ihåg att Migrationsverket, vilka själva förutspår att kontrollen över invandringen går förlorad 2017, bygger sina prognoser på 0.3-0,5 anhöriginvandrare per uppehållstillstånd. Om vi lägger lögnerna åt sidan och istället tittar på det faktiska utfallet, vilket den mycket klarsynte Chefredaktören Mats Edman på Dagens Samhälle gjorde i sin debattartikel 8 nov förra året så kan vi konstatera att vi tar emot 2,1 anhöriginvandrare per uppehållstillstånd. Detta ger vid handen att perioden 2014-2018 innebär ca 600 000 invandrare och jag är extremt nyfiken på hur Alliansen ska hantera detta faktum, i synnerhet när de intagit ryggläge fram till nästa val i och med den ur demokratisynpunkt fullständigt värdelösa Decemberuppgörelsen.

Den vänstervridna surdegsmaffians okrönte drottning Malena Ernman har spenderat en del debattutrymme på att mula rasistkortet i ansiktet på de ansvariga för den nya femhundralappen. Om Ernman avser fördjupa sig i myntverkets produktutbud så vill jag varmt rekommendera tiokronan, den är ju gul vilket borde kränka ett större antal kineser. Dagens på gränsen till socialt accepterade och ökande antisemitism är direkt osmaklig och ett påtagligt problem för den judiska diasporan. Ernman och Pascalidou, där den senare ser en hjärnkirurg i varje tiggare och en rasist i varje gathörn, tar visserligen upp detta viktiga problem men väljer att på välkänt Ullenhagsvis blunda för sanningen. Om man på allvar tror att den största antisemitismen utgörs av några unga finniga idiotnassar så har man grovt misstagit sig på vilket åt håll utvecklingen pekar.

Dagens mest avskyvärda antisemitism uppträder i områden befolkade av i huvudsak muslimer, ett tydligt exempel är Malmö där judarna i vissa områden fruktar för sina liv. Detta vill Bolibompaministern Bah Kuhnke motverka med kurser i Islam för oss alla. Jag finner detta direkt osmakligt och ovärdigt ett land som utger sig för att vara en humanitär stormakt. Ernman med flera bör adressera problemen korrekt istället för att ständigt skriva folk på näsan vad de ska tycka och tänka. Själv har jag en skaplig näsa men den börjar bli fulltecknad av vänsterns självutnämnda förståsigpåare.

Jens Kittel

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se