Kapten Blåskägg: King and Queen of the idiots

  • Söndag 26 Apr 2015 2015-04-26
E-post 0

Gamle fartygskamraten och beckbyxan Jens Kittel, AKA  Kapten Blåskägg, gästar oss igen. Mycket nöje!

 

Signalerna att dagens invandringspolitik inte fungerar blir fler, starkare och tydligare för varje dag som går men koman hos landets ledning verkar kronisk, det är nu otroligt hög tid att vakna innan vi har raserat landet Sverige för gott. Det är illa nu, riktigt illa.

Westerholm har sedan en lång tid tillbaka fört en mycket välbehövlig debatt innehållande systemkritik mot dagens invandringspolitik och den därtill i mina ögon starkt kopplade integrationspolitiken och han ska ha en eloge för sin outtröttlighet. Tyvärr verkar landets beslutsfattare, surdegsmaffian och nyckelskramlarna leva i en helt egen värld, en värld som inte har en enda koppling till vare sig verkligheten eller det faktiska utfallet av förd politik, låt mig återkomma till det.

”Queen of the idiots”

Uttalandet syftar på Kinberg Batra och kommer från Jewsnews, det är långt ifrån den enda uppmärksamheten hon fått internationellt för sitt idiotiska uttalande som hon gjorde i Expressen 25 januari i år. Nu är inte Kinberg Batra den enda kandidaten till denna titel, inte heller är den titeln endast kopplad till kvinnor, utan hon har starka konkurrenter okritiska sätt att föra Reinfeldts arv vidare gör henne till en mycket stark kandidat. Ni som följer mig och ledarsidorna vet att jag begravde M som statsbärande parti 27 december men det blir mer och mer uppenbart att M internt måste våga ifrågasätta Kinberg Batra som partiledare. Vad gör Kinberg Batra för att stärka M? Hon gör ingenting, absolut ingenting och frågan blir självklart var smärtgränsen går. Glädjande nog börjar det röra på sig hos M på kommunal nivå, både Ale och Lidingö visar stridsvilja när det gäller att ifrågasätta den mycket odemokratiska Decemberuppgörelsen. Kinberg Batras ledarskap är bland det absolut sämsta jag sett inom politiken och präglas av kraftfull ovilja att lyssna på sina väljare. Väljarföraktet ar påtagligt. Jag är övertygad om att en av smärtgränserna nås när SD passerar M i väljarstöd, och denna, med dagens M-politik fullständigt naturliga utveckling är mycket nära förestående.

SD uppvisar nu rekordsiffran 19,5 % i Yougovs senaste mätning och som Westerholm mycket klarsynt konstaterat så har SD det stöd vi förtjänar. Har vi då ca 1,2 miljoner rasister i Sverige? Ja förmodligen om vi får tro vetenskapsjournalistiken men ett sådant resonemang kan tyvärr bara komma från en person som inte är vid sina sinnens fulla bruk. Det korrekta svaret är självklart inte, det finns säkert ett antal rasister men merparten av SD:s väljare är helt vanliga människor som är oroliga för de signaler som samhället uppvisar på grund av en mycket oansvarig invandringspolitik, och de kommer inte bli färre, varken signalerna eller SD:s väljare. Jag skrev i en av mina första krönikor att SD kommer tillsätta Statsminister 2018 eller senast 2022. Det finns tyvärr ingenting, absolut ingenting i dagens agerande från övriga partier som skulle få mig att ändra den uppfattningen.

Varför måste vi vara så in h-e mycket bättre än alla andra i klassen?

1984-2014 har vi beviljat uppehållstillstånd för 1 867 953 varav 2,9 % uppfyller FN:s flyktingkonvention. I EU/Eurostats rapport från aug 2014 ser vi att vi tar emot drygt 2,5 gånger fler än tvåan Schweiz, drygt 3,5 gånger fler än Norge, knappt 5,5 gånger fler än Danmark och drygt 11,5 gånger fler än Finland. Migrationsverket bryter mot svensk lag och friskriver drygt 95 % från kraven på anhörigförsörjning. Vi genomför inga ålderstester på ensamkommande flyktingbarn. Fundera gärna en stund på vad ovanstående fakta genererar för signalpolitik. När man hör en ur medelhavet nyss upplockad båtflykting säga att han ”ska till Sverige” så får man, om man inte är helt obegåvad en aning om vilken signalpolitik vi för. Är det till och med så att invandringspolitiken vi för, vilken görs till åtlöje i internationell media, bidrar till att folk dör på medelhavet? Jag vill påstå att så är fallet.

Det finns nu ett antal tydliga signaler i vårt samhälle på att systemet är kraftfullt överbelastat. Antalet utanförskapsområden ökar, antalet områden där Polisen inte kan upprätthålla väldsmonopolet ökar, antalet rekryteringar till IS ökar kraftig och är påfallande ofta skattefinansierade via föreningsbidrag, antalet judar som grund av hat från muslimer fruktar för sitt liv ökar, skolresultaten sjunker kraftigt, dödskjutningar och kriminella uppgörelser ökar och låt oss vara ärliga och konstatera att det inte är Johanssons och Svenssons grabbar som skjuter på varandra. Listan kan göras hur lång som helst och det framtår som ett mysterium hur man som folkvald politiker kan köra huvudet djupt ner i sanden och blunda för detta. Ovanstående är det faktiska utfallet av förd politik och låt mig nu runda av med att vara mycket tydlig:

Absolut inga satsningar, hur stora de än må vara, kan skapa en fungerande integration med dagens volymer.

Det finns bara en och endast en lösning för att räta upp skeppet Sverige och det är kraftfullt minskade volymer. Ärligt talat tar jag illa vid mig av att se människor tvingas in ett bidragsfinansierat livslångt utanförskap och kanske hotas till livet av andra invandragrupper, humanitär stormakt var det ja….dina lögner smakar illa Reinfeldt.

Det ser riktigt illa ut, vakna nu för h-e!

King and Queen of the Idiots

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.