Kapten Blåskägg: Sluta sabotera mitt land!

 • Torsdag 23 Jul 2015 2015-07-23
E-post 0

Kapten Blåskägg, AKA Jens Kittel, är nu åter efter en längre tids tystnad och kommenterar dagens undersökning från Sentio på sitt eget sätt. Mycket nöje!

Det är nu knappt ett år sedan jag fick möjlighet att gästspela hos ledarsidorna.se första gången och det finns anledning att reflektera lite över året som gått, framför allt med dagens färska opinionsmätning från Sentio i minnet. Mycket har hänt i vår viktigaste fråga invandringspolitiken, i alla fall så länge vi talar om debatten. Det faktiska utfallet däremot är precis lika tragiskt och förnekande som före valet, tyvärr med tillkomsten av ett par nya skenande problemområden, låt mig återkomma till det. Man behöver dock inte ha något högre IQ för att lista ut att vi med på tok för höga volymer håller på att förstöra ett fullt fungerande land, varför och till vilken nytta är befogade frågeställningar.

”Vi fortsätter på Reinfeldts inslagna linje och får enligt Migrationsverket själva en totalt okontrollerad invandring från 2017-2018. SD sitter i regeringen from 2018 och är regeringsbildare 2022.”

Raderna ovan kommer från en av mina krönikor förra hösten och det finns starka skäl att resonera lite kring dessa rader. Migrationsverket själva gjorde bedömningen att kontrollen över invandringen går fullständigt förlorad 2017-2018. Det finns nu, knappt ett år senare absolut ingenting i varken dagens politik eller signalerna från Migrationsverket själva att deras prognos skulle vara överdriven, snarare tvärtom. Migrationsverkets volymprognoser bygger på gissningar om anhöriginvandringen, men om vi istället bygger prognosen på det faktiska utfallet, vilket den kloke chefredaktören på Dagens Samhälle Mats Edman gjort så drar jag slutsatsen att kontrollförlusten över invandringen och starten på välfärdssamhällets totala systemkollaps ligger betydligt närmare än 2017-2018.

Det finns heller ingenting som pekar på att min förre partiledare Reinfeldts linje skulle vara ifrågasatt, varken av Löfven eller M:s nya ledning.

Jag måste däremot be att få revidera förra årets uppfattning om att SD blir regeringsbildare 2022, det kommer ske redan 2018 med dagens politik, eller kanske ännu tidigare. Dagens mätning från Sentio visar att SD nu passerat M vilket var helt väntat och deras mål att bli Sveriges största parti ligger bara någon enstaka månad bort.

”Ja men Sentio har alltid SD högre än andra mätningar”, vrålar förnekarna likt en samstämmig kammarkör på Allsången. Låt mig då påminna er om att det var just Sentio som prickade överlägset bäst på såväl SD som andra partier strax innan valet, de har mycket hög trovärdighet i sina mätningar. Om Åkesson, Karlsson & CO firar ordentligt efter varje ny opinionsmätning så borde de inom kort vara föremål för vård av skrumplever. SD:s tillväxt är en fullt naturlig utveckling med dagens politik, övriga partier och valda delar av media fortsätter med smutskastning av SD och vifta med rasistkortet så fort någon har systemkritik på invandringspolitiken när de istället borde lyssna på folket. Vad behöver då SD göra för att bli störst? Inte ett skit mina vänner, de kan lugnt luta sig tillbaka, hälla upp en svalkande sommargrogg och titta på när komatillståndet och inkompetensen hos de övriga partierna föser in väljarna i SD:s välkomnande famn.

De senaste årens oansvariga och MP-inspirerade invandringspolitik har skapat och förstärkt ett antal mycket svårhanterade problemområden, låt mig dra några exempel:

 • 186 utanförskapsområden(2012), ökande
 • 200 000 pass borttappade, ökande
 • Kriminalitet bland invandrare, ökande
 • Arbetslöshet bland invandrare, ökande
 • 55 områden där polisen inte kan upprätthålla våldsmonopolet, ökande
 • Förtryck och vidrig behandling av kvinnor i förorten, ökande
 • Vår judiska befolkning som sökt skydd i Sverige fruktar i vissa fall för sina liv, ökande
 • Migrationsverket bryter mot lagen när det gäller försörjningskrav, ca 95 % av fallen
 • Tiggare lämnar sopor och avföring i lekparker, ökande
 • IS-krigare rör sig relativt fritt ut och in i landet utan någon större risk att åka fast, ökande
 • Inga ålderstester på ensamkommande barn, skenande volymer med åldrar upp till 30 år
 • Skattepengar används till att finansiera muslimska hatpredikanter och värva IS-krigare
 • Sjunkande PISA-resultat
 • Permanenta uppehållstillstånd delas ut som i en fiskdamm på ett barnkalas för 4-åringar, vinst varje gång

Är det så här vi vill ha vårt land? Var det så här vi tänkte när vi spenderade 100 år på att bygga ett fungerande välfärdssamhälle Utvecklingskurvorna på ovanstående områden är varken konstanta eller på tillbakagång, de skenar kraftigt uppåt för flertalet områden men ingeting, absolut ingenting händer. Vi bör också fundera på om förtrycket av kvinnor, judehat och rekrytering av IS-terrorister kommer öka eller minska med en så pass stor del muslimsk invandring som vi har idag.

Ledarsidorna.se har mycket god koll på hur arbetet kring IS-terrorister fortskrider och presenterar kontinuerligt värdefulla fakta. Från min knökhögerhorisont vill jag säga tre saker. Ygeman började verkligen bra i mina ögon, förtroendeingivande och kloka uttalanden gällande IS-problemen. Med facit i hand vet vi att han bara är en snackpåse, han visar noll action. Sahlin är tyvärr inte heller mycket att hoppas på. Javisst, hon är en känslomänniska och det får man vara men det är inte läge för samtal och kramar just nu, det är läge för kraftfullt ledarskap och otroligt hårda nypor. Jag tror ärligt talat inte att hennes begåvning räcker till för att fullfölja det uppdrag hon har. My brother in arms, Kapten Westerholm har vid ett flertal tillfällen konstaterat att Sahlins inlärningskurva är långsam, jag tar mig friheten att istället använda uttrycket osmart. När det gäller min egen partiledare så har ju hon redan deklarerat sin uppfattning, det är IS-krigarna själva som är offer.

När det kommer till själva debatten så finns det betydligt mer att glädjas åt, en bidragande orsak är naturligtvis att den politiske korrekthetens okrönte konung och lögnernas ayatollah Erik Ullenhag lyckligtvis inte får så mycket mediatid, Få har som Ullenhag, undantaget ETC och DN, odlat myten om att dagens invandring är lönsam när den i själva verket ledigt belastar oss med 5-6 försvarsbudgetar. Westerholm, Arpi och Gudmundsson(SvD), Madon och Dahlberg(Exp), Teodorescu(GP) och Hanna Gadban är bara några av de som syns mer och mer och på ett mycket klarsynt sätt beskriver dagens problem, problem som ständigt förnekas av sådan som alltid är mer intresserade av att dra rasistkortet än att bidra med konstruktiv debatt.

”Ett oppositionspartis uppgift är att komma till makten så fort som möjligt”

Gösta Bohman

Det räcker nu Alliansen, 65 % av befolkningen är missnöjda med invandringspolitiken enligt Sifo maj 2015 vilket stämmer bra med SCB maj 2013 där 63 % vill se en striktare invandringspolitik, lyssna på väljarna. Det är ingen hemlighet att vänsterblocket skickar en och annan väljare till SD men det är du Anna Kinberg Batra som med din obefintliga opposition och ditt stora väljarförakt fullständigt göder SD med väljare, vakna nu och börja arbeta. Fäll regeringen med hjälp av SD, eller avgå!

Låt mig avslutningsvis ännu en gång vara mycket tydlig med följande: Integration fungerar absolut inte med dagens volymer. Stäng asylkranen och fokusera på kvotflyktingarna, använd de lagar vi redan har mot IS-terrorister, se till att Migrationsverket slutar bryta mot lagen, sluta dela ut permanenta uppehållstillstånd och sluta stjäla biståndspengar för att finansiera okontrollerad invandring…..men framförallt, sluta sabotera mitt land!

Jens Kittel

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.