Lunchduellen 2.0

Featured Video Play Icon
  • Söndag 10 Jul 2016 2016-07-10
E-post 0

I Dagens Samhälles ”Lunchduell” samtalade jag med Michaela Fletcher, Kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd, om de senaste neddragningarna i statsbidrag samt de utmaningar som möter kommunerna på såväl kort som lång sikt. De migrationsströmmar som vi sett 2011-2015 kommer få långtgående konsekvenser i både tid och rum. Om vi inte redan nu börjar förbereda välfärdssystemen kommer vi se mer eller mindre dramatiska panikåtgärder i bland annat pensionssystemet inom bara tio år.

Duellen, som du kan se här, följdes sedan upp av Ledarsidornas Peter Andersson i enskilda intervjuer som du kan ta del av i videon.

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se