Ett samtal om sekularism

Featured Video Play Icon
  • Tisdag 13 Dec 2016 2016-12-13
E-post 0

Under gårdagskvällen, den 12 december, genomförde Ledarsidorna.se ett ”Ett samtal om sekularism” på Teater Studio Lederman i Stockholm i samarbete med bland annat dr Magnus Norell som är initiativtagare. Dessa samtal kommer bli en mer långsiktig satsning och för att det inte bara skall landa i ”Stockholmsbubblan” så engagerar ledarsidorna.se produktionsbolaget Frank Alba AB.

Dessa samtal, och andra som kommer handla om samhällsbygget, är en central del för att kunna ta tillbaka politiken från dagens politiker. De senare har en tendens att fördumma såväl väljare som samtal.

Samtalet igår var 50 minuter, väl värd tiden att lyssna på.

Inträdet till dessa kvällar på plats kommer kosta runt 100  kronor för lokalhyra exklusive kamerateam och teknik. Skall vi kunna fortsätta videodokumentera dessa långsiktigt kommer det krävas ytterligare finansiering även om de kommande två kvällarna är säkrade genom att jag investerar av egna medel.

Om du tycker att detta är viktigt, bli gärna månadsdonator till ledarsidorna.se eller swisha över till exempel tio kronor, alla bidrag är extremt värdefulla nu när vi expanderar det politiska samtalet att kunna omfatta flera och nå ut bredare. Inte bara Stockholm omfattas av dessa samtal utan det är Ledarsidorna.se ambition att nå ut till alla som önskar vara med.

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se