The World War III and the new US president.

Featured Video Play Icon
  • Fredag 20 Jan 2017 2017-01-20
E-post 0

Idag svärs Donald Trump in som USA:s 45 president. Inte bara USA kommer att förändras utan även världen. Inte minst MENA-regionen kommer påverkas av en ny administration i Vita Huset. En administration som kan komma att vända tidvattnet i den region där ett tredje världskrig brutit ut.

Europa har, med Obamas godkännande, kommit att förvärra situationen. Kanske Trump kan prestera bättre. Han har alla möjligheter i världen att skriva historia. På riktigt.

 

Today Donald Trump will be inaugurated as the 45th president of the United States. Not only the US will be in for at change. The MENA-region will be affected by a new administration in the White House. An administration which maybe will catch the opportunity to change the tide in the region the Third World War has broken out.

Europe has, with the blessings of president Obama, come to worsen the situation to a point of real danger. Maybe president Trump will be able to perform better. He has a window of opportunity to make history. For real.

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se