Ann Heberlein Show: Avsnitt fyra med Dan Korn om rasism

Featured Video Play Icon
  • Fredag 24 mar 2017 2017-03-24
E-post 0

Dan Korn, författare och samhällsdebattör och på ledig tid verksam som rabbi i Manchester, gästar Ann Heberlein Show i ett samtal om rasism i allmänhet och kring hans senaste bok “Rasister är vi allihopa” i synnerhet.

För med handen på hjärtat, hur mycket rasister är vi? Slår inte de mest extrema antirasisterna till slut knut på sig själva?

Redaktörens kommentar:

Prenumerera gärna på Youtubekanalen, då missar du inte ett enda avsnitt. Ann Heberlein show går per automatik igång fredagar klockan 18:00 i kanalen, övriga uppdateringar kan dröja något.  Samtidigt stödjer du med din prenumeration på Youube, som är helt kostnadsfri idag,  Ledarsidorna.se etablering i medialandskapet.

 

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se