Konfliktzon: Ett samtal om sociala medier som politisk arena

Featured Video Play Icon

Johan Westerholm möter Fredrik Antonsson i ett samtal om sociala medier, traditionella medier och en politisk drevjournalistik där den starke slår den svage. Men där den svage kan slå tillbaka numera.

Fredrik Antonsson berättar om sina upplevelser om att bli “drevad” av Sveriges mäktigaste medieaktör, SVT, men även samtalar om ett nytt medialandskap. Där relationerna i skuggan av terrordådet på Drottninggatan i Stockholm kom att exemplifiera konflikten mellan sociala och traditionella medier samt de senares uppenbara brister i krissituationer.

Ett samtal om sociala medier i en politisk kontext och som politisk arena. Dess historia, våra erfarenheter och hur debatten 2018 kommer att utvecklas.

Om författaren

Johan Westerholm
Johan Westerholm
Redaktör och ansvarig utgivare för Ledarsidorna.se. Fd underrättelseofficer med studier i politisk islam. Bott i Stockholm, Madrid, London och Boston men nu landat i Furusund.

Kommentarer

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av det regelverk som Myndigheten för Radio och TV för var tid beslutar om.
Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver i kommentatorsfältet. Dina kommentarer faller under ditt eget ansvar.