Konfliktzon: Ett samtal om sociala medier som politisk arena

Featured Video Play Icon
  • Onsdag 19 Apr 2017 2017-04-19
E-post 0

Johan Westerholm möter Fredrik Antonsson i ett samtal om sociala medier, traditionella medier och en politisk drevjournalistik där den starke slår den svage. Men där den svage kan slå tillbaka numera.

Fredrik Antonsson berättar om sina upplevelser om att bli “drevad” av Sveriges mäktigaste medieaktör, SVT, men även samtalar om ett nytt medialandskap. Där relationerna i skuggan av terrordådet på Drottninggatan i Stockholm kom att exemplifiera konflikten mellan sociala och traditionella medier samt de senares uppenbara brister i krissituationer.

Ett samtal om sociala medier i en politisk kontext och som politisk arena. Dess historia, våra erfarenheter och hur debatten 2018 kommer att utvecklas.

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.