Provläs Ann Heberleins “Den banala godheten”

Featured Video Play Icon
  • Söndag 4 jun 2017 2017-06-04
E-post 0

Ann Heberleins nästa bok, Den banala godheten, befinner sig nu på lastbil från tryckeriet till lagret och den finns redan nu att bevaka på Adlibris och Bokus. Detta är den första bok som Ledarsidorna.se ger ut under varumärket Greycat Publishing House.

Bokens tillkomst har sin egen historia och lanseringsdatum, vilket är detsamma som första recensionsdatum, är satt till den 15 juni då vi lanserar “Den banala godheten” på ett seminarium i Stockholm klockan 16-18. Seminariet kommer samtidigt sändas live men kan även ses i efterhand på Ledarsidorna.se i syfte att alla läsare och följare kan följa det.

 

Bifogat är ett provkapitel ur boken och allt detta har blivit möjligt bland annat genom den crowdfunding som vi genomför i samarbete med “Funded By Me“.

Crowdfundingen är fortfarande öppen i knappa tre veckor till för de som vill vara med på vår resa att bygga nästa generations mediahus där “Den banala godheten”  är det första, avgörande, steget inom affärsområdet för böcker och print.

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se