“Our Woman in Venezuela” – Annika Hernroth Rothstein. This is what happened

  • Måndag 25 Feb 2019 2019-02-25
E-post 232

Annika Hernroth-Rothstein is a freelance journalist now contracted by Ledarsidorna.se. She’s spent the last few weeks in Caracas, Venezuela covering the protests against Maduro. This weekend she tried to report from the humanitarian aid coming in from Colombia. This is what happened to her.

Annika Hernroth – Rothstein är en frilansjournalist som för närvarande är kontrakterad av Ledarsidorna.se. Denna helg skulle hon rapportera om den humanitära hjälp som skulle sändas över gränsen från Colombia.

Detta är vad som hände.

 

 

The podcast can be listened to here

Previous episode with Annika from under a week ago. (In swedish only)

Annikas twitter

SWISH: 070-612 53 93

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se