Ledarsidorna.se rekryterar Ungern-korrespondent

  • Måndag 8 Apr 2019 2019-04-08
E-post 476

Ledarsidorna.se har rekryterat Anna Carrizales Albien som korrespondent stationerad i Budapest, Ungern, med ansvar för att även bevaka händelseutvecklingen i Visegrad-länderna. Inledningsvis kommer hon fokusera på utvecklingen i Ungern inför och i anslutning till valet till EU-parlamentet i maj.

Anna Carrizales Albien kommer  komplettera Chris Forsnes bevakning av Europa för att uppnå en bättre balans i förhållande till övrig medias rapportering.

Anna Carrizales Albien är skribent och bosatt i Budapest, Ungern sedan fem år tillbaka. Hon har tidigare bland annat jobbat som reporter och researcher på Kunskapskanalen, SVT samt producent, reporter och copy director på filmbolaget Stark i Göteborg.

Anna har en Bachelor of Science i Internationella Relationer från the London School of Economics i London, samt en Masters i Internationell Journalistik från City University, också i London.

 

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se