Ledarsidorna.se granskar det Muslimska Brödraskapet, del två – Etableringsstrategin i väst

Muslim Brotherhood insignia.
  • Onsdag 12 Jun 2019 2019-06-12
E-post 906

I den andra artikeln i serien om det Muslimska Brödraskapet, syftande till att besvara frågorna om vad Muslimska Brödraskapet är för organisation, om och i sådana fall hur den är etablerad i Sverige, i vilka organisationer och vilken verksamhet samt om Brödraskapet utgör ett säkerhetspolitiskt hot mot svensk demokrati blickar Ledarsidorna.se ut internationellt. 2017 släppte amerikanska myndigheter tidigare inte offentliggjort material, författat av Muslimska Brödraskapet själva, om deras mål, syften, etableringsstrategi samt vilka organisationer de är verksamma genom i USA och Canada.

Artikeln som ljudfil:

Som premiummedlem eller prenumerant kan du ta del den inlästa artikeln.

Bli prenumerant och stöd fortsatt granskning av Muslimska Brödraskapets etablering i Sverige.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se