Dödsdomarna i Marocko mot IS-bödlarna – Sverige än mer attraktivt som fristad för terrorister

IS-anhängare. © Kjell Nilsson Mäki i samarbete med Ledarsidorna.se®
  • Fredag 19 Jul 2019 2019-07-19
E-post 1904

De marockanska dödsdomarna mot de tre IS-anhängarna igår innehåller en rad starka signalvärden. Och sätter Sveriges utsatta position, som en lågt hängande frukt och samtidigt en fristad, åter i fokus.

Artikeln som ljudfil:

Som premiummedlem eller prenumerant kan du ta del av hela den inlästa artikeln i skrift men även andra med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation.

Ljudfilen tillgänglig för alla men som prenumerant får du därmed tillgång till alla källor som bygger artiklar på Ledarsidorna.se.

Bli prenumerant och stöd fortsatt granskning av regering och makt. Då Ledarsidorna.se till skillnad från Bonnier, Schibstedt och Public Service inte erhåller försörjningsstöd i form av statsbidrag är vi beroende av dig för vår överlevnad.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se