Muslimska Brödraskapet i de statliga myndigheterna

Muslim Brotherhood insignia.
  • Måndag 22 Jul 2019 2019-07-22
E-post 2942

Det Muslimska Brödraskapet i Sverige arbetar med att driva opinion för sin sak, ett införande av ett parallellsamhälle, genom att ha nära relationer med flera myndigheter samt ett intimt samarbete med både Equmeniakyrkan och Svenska Kyrkan.

Samarbetet bygger på personunioner som byggts upp över lång tid och landar i att flera statliga utredningar riktats in för att få såväl lagar som förordningar att mer harmoniera med Muslimska Brödraskapets verksamhet och målsättning.

Artikeln som ljudfil:

Som premiummedlem eller prenumerant kan du ta del av hela den inlästa artikeln i skrift men med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation som bildmaterial och i denna artikel även Tro och Solidaritets avtal med Sveriges Muslimska Råd som bildade basen för etableringen av Muslimska Brödraskapet inte bara i det politiska systemet utan även i statsapparaten..

Ljudfilen tillgänglig för alla men som prenumerant får du därmed tillgång till alla källor som bygger artikeln.

Bli prenumerant och stöd fortsatt granskning av Muslimska Brödraskapets etablering i Sverige.

Ledarsidorna uppbär inte, till skillnad från Bonnier och Schibsted samt hela Public Service, den bekvämlighet som statsbidrag innebär utan är beroende av just dig som läsare.

Du kan teckna en prenumeration för en krona och då kunna ta del av allt premiummaterial.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se