FN bekräftar den svenska systemstressen

  • Lördag 10 Aug 2019 2019-08-10
E-post 2341

Sverige går nu in en kraftig avmattning i ekonomin. En avmattning som inte enbart kan förklaras av det som sker i omvärlden. Tidigare i Sverige opublicerade uppgifter från UNHCR visar med mycket stor tydlighet att Sverige i allra högsta grad själva och medvetet försatt sig i en situation där systemstress och kulturfriktionen som uppstått är lika logisk som den är omfattande. Inget annat EU-land har exponerat sin ekonomi för risker så mycket som Sverige de senaste tio åren.

Artikeln som ljudfil:

Som premiummedlem eller prenumerant kan du ta del av hela den inlästa artikeln i skrift men med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation.

Ljudfilen tillgänglig för alla men som prenumerant får du därmed tillgång till alla källor som bygger artikeln.

Bli prenumerant och stöd fortsatt oberoende granskning av regering och makthavare. Ledarsidorna.se gör det som försörjningsbidragsberoende media inte vill eller vågar göra. De som via statsanslag måste vara beroende av bland annat presstödet eller som i Public Service fall, 8,8 miljarder kronor per år.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se