Muslimska Brödraskapet stärker greppet om Utrikesdepartementet

Muslim Brotherhood insignia.
  • Tisdag 6 Aug 2019 2019-08-06
E-post 2918

Islamic Reliefs utspel i SvD under helgen och personalförändringar på Utrikesdepartementet bekräftar nu bilden av att Muslimska Brödraskapet har kopplat ett fastare grepp om Sveriges Mellanösternpolitik i allmänhet och det biståndsindustriella komplexet i synnerhet.

Trosinspirerade och religiösa aktörer är viktiga spelare på väg mot en hållbar global utveckling menar Mohammed Mohse, kommunikationschef på Islamic Relief Sverige i en debattartikel i SvD. Biståndsorganisationen Islamic Relief uppmanar myndigheter att i ökad grad samarbeta med trosinspirerade aktörer.

Artikeln som ljudfil:

Som premiummedlem eller prenumerant kan du ta del av hela den inlästa artikeln i skrift men med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation.

Ljudfilen tillgänglig för alla men som prenumerant får du därmed tillgång till alla källor som bygger artikeln.

Bli prenumerant och stöd fortsatt granskning av Muslimska Brödraskapets etablering i Sverige.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se