Nytt politiskt parti blir “game-changer” i den muslimska diasporan i valet 2022

Det nya partiets partisymbol
  • Torsdag 8 Aug 2019 2019-08-08
E-post 2267

Ett nytt parti, än så länge utan namn, låg i korten. Och att det kommer att innebära en ”game-changer” i svensk politik redan 2022 bör stå bortom allt tvivel. Redan från första dagen kommer det nya parti som den förre centerpartisten Mikail Yüksel nu grundar ha kapat åt sig ett initiativ inte bara i den exilturkiska diasporan utan även internt inom den islamistiska sfären med ett religio-politiskt parti som mycket väl kan ha ett etno-turkiskt raster ovanpå.

Artikeln som ljudfil:

Som ni märkt lägger vi på Ledarsidorna.se ner rätt mycket tid på att bevaka avgörande frågor som ingen annan media mäktar med eller vågar bevaka. Under lång tid var vi ensamma om att bevaka utvecklingen i den kommunala ekonomin. Först nu har riksmedia börjat förstå att något inte står rätt till.

Muslimska Brödraskapet är ett annat exempel på där vi är helt ensamma. En inte helt riskfri bevakning.

Vi måste kunna få ta betalt för det arbete vi lägger ner. Det kan inte vara så att bara för att bidragsfinansierad media inte gör sitt jobb att vi ska göra det gratis.

Som premiummedlem eller prenumerant kan du ta del av hela den inlästa artikeln i skrift men med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation som i detta fall skärmavbildningen där Omar Mustafa, studieförbundet Ibn Rushd tidigare förbundschef, efterlyser att Socialdemokrater för Tro och Solidaritet bryter sig ur Socialdemokraterna och bildar eget parti.

Ljudfilen tillgänglig för alla men som prenumerant får du därmed alltid tillgång till alla källor som bygger artikeln.

Bli prenumerant och stöd fortsatt granskning av Muslimska Brödraskapets och andra islamistiska rörelsers etablering i Sverige.

Det är idag endast Ledarsidorna.se som bevakar den politiska utvecklingen i den islamistiska miljön.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se