Sverige nettoexportör av terrorism

Islamism. © Kjell Nilsson Mäki i samarbete med Ledarsidorna.se
  • Torsdag 15 Aug 2019 2019-08-15
E-post 1349

Norge uppger att den svenska högerextremismen är ett problem och samhällshot i Norge. Sverige visar sig dessutom vara nettoexportörer av terrorism och i viss mån högerextrem identitär ideologi till inte bara övriga Norden utan även till EU och Mellanöstern.

Artikeln som ljudfil:

Som premiummedlem eller prenumerant kan du ta del av hela den inlästa artikeln i skrift men med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation.

Ljudfilen tillgänglig för alla men som prenumerant får du därmed tillgång till alla källor som bygger artikeln. Dessvärre måste även vi försöka överleva och uppbär inte, till skillnad från Bonnier respektive Schibstedt, något presstöd. Inte heller har vi de lönebidrag som präglar hela Sveriges Radio och Sveriges Televisions driftform.

Bli prenumerant och stöd fortsatt granskning av hur Sveriges regering möter hotet från terrorism.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se