Damberg & Kristersson: Yrvaket och otillräckligt

Stefan Löfven © Kjell Nilsson Mäki i samarbete med Ledarsidorna.se
  • Måndag 2 Sep 2019 2019-09-02
E-post 1587

Inrikesminister Mikael Damberg och moderatledaren Ulf Kristersson är idag eniga om nödvändigheten av krafttag mot det eskalerande våldet i samhället. Bägge är dock yrvakna efter att i decennier varit en del av förnekelsen och därmed problemen. Det sena uppvaknandet sätter sina spår i respektive åtgärdskalender. Åtgärder som tycks vara framtagna i någon form av panik från bägge sidor.

Artikeln som ljudfil:

Som premiummedlem eller prenumerant kan du ta del av hela den inlästa artikeln i skrift men med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation.

I dagens artikel beräkningar på relevansen i regeringens löfte om 10 000 fler polisanställda till 2024. Det kommer inte att gå. I sådana fall kommer det krävas minst en femdubblering av antalet antagna till polishögskolan varje terminsstart från och med nu.

Ljudfilen tillgänglig för alla men som prenumerant får du därmed tillgång till alla källor som bygger artikeln.

Bli prenumerant och stöd Ledarsidorna.se fortsatta oppositionsjournalistik .

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se