IS-anhängarna ett reellt och akut hot

© Kjell Nilsson Mäki i samarbete med Ledarsidorna.se®
  • Torsdag 10 Okt 2019 2019-10-10
E-post 2036

Förre överåklagare Sven-Erik Alhem menar att polisanmälan av de 300 IS-anhängarna har ett politiskt syfte. Med tanke på hur situationen utvecklas med Turkiets invasion av norra Syrien en bedömning som kan visa sig dyrköpt. IS-anhängarna utgör idag ett reellt hot mot de överlevande flyktingarna i lika hög grad som de utgör ett akut hot mot Sverige och Sveriges grannländer.

Artikeln som ljudfil:

Som premiummedlem eller prenumerant kan du ta del av hela den inlästa artikeln i skrift men med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation.

Ljudfilen tillgänglig för alla men som prenumerant får du därmed tillgång till alla källor som bygger artikeln.

Bli prenumerant och stöd fortsatt granskning av islamismen i Sverige i allmänhet och Muslimska Brödraskapets etablering i Sverige i synnerhet.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.