Socialdemokraterna förstår inte det nya medielandskapet

SR och Lawen Redan. Montage. Foto: Wikipedia
  • Torsdag 3 Okt 2019 2019-10-03
E-post 755

Kristdemokraterna ger sig in i mediedebatten och får genast kritik från socialdemokraternas Lawen Redar för att de inte förstår det nya medielandskapet. Dessvärre, för Redar, socialdemokraterna och Sverige är det Redar som inte tycks förstå vad som sker i medielandskapet. Alls. 

Artikeln som ljudfil:

Som premiummedlem eller prenumerant kan du ta del av hela den inlästa artikeln i skrift men med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation. Ljudfilen tillgänglig för alla men som prenumerant får du därmed tillgång till alla källor som bygger artikeln.

Till skillnad från Ledarsidorna.se´s konkurrenter inom de äldre medieaktörerna uppbär inte vi något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt eller heller får någon annan form av försörjningsstöd alternativt lönebidrag som till exempel SR, SVT, Bonnierkoncernen och Schibstedt uppbär.

Presstödet är att betrakta som försörjningsstöd och/eller lönebidrag för de som står längst ifrån den ordinarie arbetsmarknaden.

Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är Ledarsidorna  frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vad som är en nyhet. Därför kan Ledarsidorna utmana och pressa media, myndigheter och politiker. Ledarsidorna rankades av Reuters Institute vid anrika Oxford University att ha högst relevans av all svensk media 2018. Av Hufvudstadsbladet, Finlands största svenskspråkiga media, rankades Ledarsidorna på fjärde plats efter SR, SVT och DN.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett helt oberoende alternativ.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se