De såg den etniska rensningen komma

Tomten och de utsatta områdena
  • Tisdag 24 Dec 2019 2019-12-24
E-post 2460

Den etniska rensningen av vissa stadsdelar i Sverige är ingen nyhet för vare sig regering eller parti. Ändå låter socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven och partisekreteraren Lena Rådström Baastad det ske.

Vi är beroende av er läsare för vår överlevnad. Det presstöd som betalas ut till media är skräddarsytt för etablerade tidningskoncerner som Bonnier och Schibstedt. Nyetablerad media som Ledarsidorna.se diskrimineras av staten trots att just Ledarsidorna.se bedöms ha högre kvalitet än bland annat Sveriges Radio och Dagens Nyheter enligt Reuters Institute vid Oxford University stora europeiska kartläggning 2018.

Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela artikeln med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation.

Bli prenumerant och stöd fortsatt oberoende journalistik och  granskning av av Sverige.

Du kan bli prenumerant på prov för en krona i fjorton dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se