EXTRA: De Grå vargarna tömmer Turkiet på migranter tillsammans med polis

Skärmavbild Youtube
  • Söndag 8 Mar 2020 2020-03-08
E-post 4841

En videoupptagning från den turkisk – grekiska gränsen visar en sida som inte tidigare rapporterats om. Turkisk polis, understödd av den turkiska nationalfascistiska gruppen “Grå vargarna” tvingar ut migranter ur en buss för att de skall korsa gränsen. En polisman gör mantelrörelse med sitt handeldvapen mot ett barn som tar sig ut ur bussen för långsamt.

Genom hot och slag tvingar de kvinnor och barn som inte vill gå ur bussen ut och sedan att göra ett försök att ta sig till Grekland och Europa.

 

De Grå vargarna blev kända i Sverige då tidigare bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) hade ett samröre med dem. Även Partiet Nyans partiledare har haft en relation med den nationalfascistiska terrorgruppen.

De Grå vargarna är det nationalfascistiska partiet MHP:s ungdomsorganisation. MHP är president Erdogans regeringspartner.

De Grå vargarna har cirka 1700 filialer, med cirka 200 000 medlemmar och mer än En miljon öppna anhängare. Sedan 1980-talet har gruppen utbildat tusentals personer för strid som används för att utföra våldshandlingar mot grupper som armenier, kurder eller politiska partier med oönskade ideologier.

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se