Så lägger Tro och Solidaritet grunden för ersättningsteologi 2.0

Socialdemokraterna och Tro och Solidaritet. Montage.
  • Torsdag 20 Aug 2020 2020-08-20
E-post 2784

På lördag väljer Socialdemokrater för Tro och Solidaritet en ny ledning, ett delat ledarskap med Sara Kukka Salam och Jesper Eneroth. Kukka Salam som den förste muslim som ordförande för den tidigare kristna sidoorganisationen vittnar om förändringar i det religiösa politiska klustret. Vad det än blir för förändringar kommer lördagens förbundsstämma över tid att smitta av sig på och prägla även den Svenska kyrkan.

NITEK Publicism som numera driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela artikeln med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation.

Johan Westerholm kvarstår dock som ansvarig utgivare och chefredaktör.

Bli prenumerant och stöd fortsatt oberoende journalistik och  granskning av av Sverige.

Ljudfilerna, när de spelas in vilket vi skall börja med igen om någon vecka kommer vara tillgängliga för alla men som prenumerant får du därmed tillgång till alla källor som bygger artikeln.

Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se