Så skapade Muslimska brödraskapet en islamistisk miljardkoncern i Sverige

Muslimska brödraskapets flagga. Foto: Wikipedia
  • Onsdag 19 Aug 2020 2020-08-19
E-post 2538

Muslimska brödraskapets inre kärna av organisationer, IFiS, Ibn Rushd och Islamic Relief  erhåller varje år, bara i statsbidrag, runt en kvarts miljard kronor av skattemedel och har över tid byggt upp en mångmiljonkoncern i islamismens tjänst.

Till detta skall läggas även sådant som Römosseskolan och andra skolor kan resa samt regionala och kommunala stöd som till exempel föreningsbidragen vilket beroende på hur dessa räknas fram uppgår till minst lika mycket till. Per år.

NITEK Publicism som numera driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela artikeln med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation.

Johan Westerholm kvarstår dock som ansvarig utgivare och chefredaktör.

Bli prenumerant och stöd fortsatt oberoende journalistik och  granskning av av Sverige.

Ljudfilerna, när de spelas in vilket vi skall börja med igen om någon vecka kommer vara tillgängliga för alla men som prenumerant får du därmed tillgång till alla källor som bygger artikeln.

Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se