“Ship to Gaza” ställs in 2020 – Pandemin anges som skäl

Freedom Flotilla, Muslimska brödraskapet. Montage.
  • Måndag 17 Aug 2020 2020-08-17
E-post 1872

Organisationen ”Ship to Gaza” som är den svenska delen av ”Freedom Flottila” har skjutit upp årets planerade aktion. Förklaringen är att Corona-krisen gjort det svårare att resa finansiella resurser men detta är sannolikt bara en del av förklaringen. Organisationen domineras av Muslimska brödraskapets nätverksorganisation som får allt svårare att mobilisera ett öppet stöd i hela Europa.

NITEK Publicism som numera driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela artikeln med länkar till källor samt övrig tilläggsinformation.

Johan Westerholm kvarstår dock som ansvarig utgivare och chefredaktör.

Bli prenumerant och stöd fortsatt oberoende journalistik och  granskning av av Sverige.

Ljudfilerna, när de spelas in vilket vi skall börja med igen om någon vecka kommer vara tillgängliga för alla men som prenumerant får du därmed tillgång till alla källor som bygger artikeln.

Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se