Så illa bevakar Sveriges Radio det islamistiska Partiet Nyans

Partiet Nyans afficher i Kulu, Turkiet, 2021. Läsarbild.
  • Torsdag 10 Feb 2022 2022-02-10
E-post 2229

Sveriges Radio uppmärksammade under gårdagen Partiet Nyans. Partiet Nyans vill införa några av de största förändringarna av Sveriges grundlagar i modern tid. Ett parti som vill införa begränsningar i yttrande- och tryckfriheten  samt särrättigheter baserade på religiös övertygelse samt samarbetar öppet med det turkiska AKP i Turkiet. Något som Sveriges Radio helt utelämnar för lyssnare, väljare och skattebetalare.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Som prenumerant och premiumkund har du även tillgång till poddar och hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Ur dagens artikel bland annat några av de huvudförslag som Partiet Nyans går till val på som i grunden kommer förändra det svenska samhället med bland annat införandet av blasfemilagstiftning.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du finner här.

Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se