Muslimska brödraskapet: Kriget är judarnas fel

Skärmavbild Memri / Channel 9
  • Tisdag 5 Apr 2022 2022-04-05
E-post 732

Efter har varit tysta om det ryska anfallskriget mot Ukraina som inleddes den 24 februari ger nu Muslimska brödraskapet sin syn på konflikten. Konfliktens ursprung och skuld ges föga förvånande judarna i ett längre inslag i den turkiska tv-kanalen Channel 9. Avsändare är en av de mest framstående medlemmarna i Brödraskapets teologiska råd, generalsekreteraren för Jerusalemkommittén och imamen Mraweh Nassar.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Som prenumerant och premiumkund har du även tillgång till poddar och hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Ur dagens artikel hur Muslimska brödraskapet, som även är etablerade i Sverige, nu ger judarna skulden för kriget i Ukraina och menar att judar nu vill skapa ett nytt etniskt rensat Israel i Ukraina.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du finner här.

Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se