Se utbildningar här

  • Lördag 11 jun 2022 2022-06-11
E-post

Utveckling och/eller ny karriär för läkare, tandläkare och sjuksköterskor
Med den press man lever med inom vården idag, är det lätt att längta efter att göra något annat, där den egna utbildningen ändå är nödvändig. Ett område som utvecklats rejält på senare år är Estetisk injektionsteknik. Det gäller såväl behandlingsmetoder, som att allt fler vill ha hjälp med korrigeringar eller reducerade ålderstecken. Det anses inte längre som ytlig fåfänga, utan har visat sig ha stor betydelse för självförtroende och livskvalitet.

Doctor_K Academy är en seriös utbildningsakademi inom området Estetisk injektionsteknik som har kvalificerade utbildningar för dig som är leg läkare, tandläkare eller sjuksköterska. Tekniken är ett grannlaga hantverk, som kräver gedigen medicinsk kunskap och ett säkert handlag.

Doctor_K Academy har flera olika utbildningspaket, från grundläggande till expertnivå. Utbildningarna skräddarsys efter behov och önskemål och är anpassade efter kursdeltagarnas kunskapsnivå. Man arbetar med små grupper och lägger stor vikt vid praktiska övningar och ger stöd även efter avslutad utbildning.

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se