Hela denna artikel är en annons

Välj nummer och spela om världens största lottojackpott!

  • Måndag 22 mar 2021 2021-03-22
E-post

Det amerikanska Powerball-lotteriet erbjuder för närvarande det största jackpottpriset i världen: 220 miljoner $ (efter avdrag 112,2 miljoner $). Lotteriet har spelare över hela världen och även du som bor i Sverige kan vara med och spela genom att betta på lotteriets dragningsresultat hos theLotter Sverige.

Powerball – ett fantastiskt lotto

Det superpopulära Powerball har en jackpott till ett värde av cirka 1,8 miljarder kr. (efter avdrag cirka 952 miljoner kr.) I januari i år höll lottofans över hela världen andan när det verkade som om Powerball-jackpotten var på väg att slå sitt rekord på 1,58 miljoner $ från januari 2016. Men en spelare i Maryland lyckades i sitt nummerval 22 januari och vann jackpotten på 731 miljoner $. Vid varje dragning delar Powerball även ut sekundära priser till ett värde av tiotals miljoner dollar. Spelare, som vill ha mer spänning kan addera Power Play-multiplikatorn, som höjer de sekundära prisernas värde 2-5 gånger, till sina lottospel.

Hur man spelar US Powerball från Sverige

För att vara med och spela om jackpotten på 220 miljoner $ (efter avdrag 112,2 miljoner $) i den kommande dragningen 24 mars 2021 är det bara att logga in på online-lotteritjänsten theLotter Sverige och lägga lottobets på de nummer som du tror kommer att dyka upp i dragningen. Följ bara stegen nedan så kommer du enkelt igång med att lottobetta om Powerballs massiva jackpott!

  1. Logga in på theLotter.se!
  2. Skapa ett spelkonto!
  3. Välj US Powerball i listan över 55+ internationella lotterier!
  4. Välj 5 huvudnummer och 1 tilläggsnummer!
  5. Betala för dina lottospel!
  6. Vänta på dragningen!

Enligt theLotters Sverigerepresentant John Ryott: ”Via lottobetting har spelare i Sverige chans att spela om världens största jackpottar något som jag tror många uppskattar.”

Hur priser betalas ut

Om du vinner ett pris när du spelar hos theLotter Sverige är det lotteritjänsten som betalar ut det. Alla lottospelen är vinstförsäkrade och om du vinner jackpotten träder försäkringen in och betalar ut priset medan mindre vinster betalas ut med inkomsterna från försäljningen.

Priser som vinns via lotteribetting motsvarar de priser som vinnarna i det officiella Powerball-lotteriet får ut i motsvarande vinstkategori efter att de lokala skatterna dragits av. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på priserna.

Har du några favoritnummer? Man vet aldrig om de för tur med sig i dragningen på onsdag.

theLotter

TheLotter grundades 2002 med en affärsidé om att köpa lotterikuponger till spelare världen över. Sommaren 2020 fick företaget svensk spellicens och erbjuder nu lotteribetting till sina spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen;Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

Hela denna artikel är en annons

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se