Vinnaren tar allt – därför gynnas de största sajterna av betalväggar

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Torsdag 25 mar 2021 2021-03-25
E-post 112

I veckans avsnitt går redaktionspodden igenom Reuters Institutes rapport om medievanor, som visar att de största sajterna gynnas av systemet med betalväggar. Johan Westerholm och Johannes Nilsson pratar om varför DN går så bra, trots all kritik man kan rikta mot Wolodarski. Men också om Sveriges unika mediemiljö, där “alternativa” medier har en större andel läsare än i något annat land. Lyssnarna får dessutom en titt bakom kulissen när podden övergår i ett spontant redaktionsmöte.

Ett urklipp av avsnittet kan du lyssna på här. Redaktionspodden kommer att sändas torsdagar kl 16:00 med kända och okända ämnen samt i förekommande fall gäster.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela podcasten.

Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se