Delavsnitt ur boken “Ur Askan”

Johan Westerholm. Illustration: Lars Vilks 2020 (rondellhunden längst ner till vänster)
  • Lördag 4 nov 2023 2023-11-04
E-post 104

Den kommande boken “Ur Askan” av Johan Westerholm handlar om det politiska moment som kom att resa sig efter de humanitära katastrofer som Förintelsen och det Kalla kriget kom att innebära. De ideologier samt nätverk som skapade ett politiskt moment vars kraft världen aldrig tidigare skådat och som idag hotar det fria väst på ett helt annat sätt än tidigare.

Ett par gånger i månaden kommer Ledarsidorna att istället för publicera en artikel istället publicera och läsa in ett avsnitt från Westerholms kommande bok ”Ur askan”.

Om du vill läsa istället så bli då prenumerant.


Prenumerera på Ledarsidorna 
Vill du ta del av texten och läsa istället (ljudfilen är fri)?
Bli då prenumerant.
Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Då vi är motståndare till det statliga  presstödsystemet har vi valt att inte söka detta statsbidrag. Det skulle göra oss beroende av makten vi granskar.
Vi är dock anslutna till det pressetiska systemet samt medlemmar i Publicistklubben.
Som prenumerant och premiumkund har du även tillgång till poddar och hela nyhetsarkivet med över 4 000 artiklar.
Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du finner här.
Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se