Gyttjebrottningens segrare

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Torsdag 9 jun 2022 2022-06-09
E-post 99

Redaktionspodden går igenom den gyttjebrottning som var misstroendevoteringen mot Morgan Johansson, och kommer efter en lång diskussion fram till en vinnare. Samtliga inblandade förlorade i viss mån, men en part förlorade minst när krutröken lagt sig menar Johan Westerholm och Johannes Nilsson.

För att lyssna på avsnittet, bli prenumerant. Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela podcasten.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se