Provkapitel ur “Ur askan” – “En dödlig duo”

Franz Fanon och Ali Shariati. Foto: Wikipedia. Montage.
  • Söndag 10 dec 2023 2023-12-10
E-post 83

Arbetet med “Ur askan” närmar sig sitt slut inför utgivningen i april. För prenumeranter till Ledarsidorna publiceras i dagens artikel ytterligare ett provkapitel. Ett provkapitel om en brevväxling som kom att i grunden förändra historiens förlopp. Den brevväxling som utgör själva ursprunget till varför det sunnimuslimska Muslimska brödraskapet och den shiamuslimska milisen Hezbollah idag kan samlas mot staten Israel.

Ljudfilen dock fri för alla.


Prenumerera på Ledarsidorna 

Vill du ta del kapitlet “En dödlig duo?

Bli då prenumerant.

Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Då vi är motståndare till det statliga  presstödsystemet har vi valt att inte söka detta statsbidrag. Det skulle göra oss beroende av makten vi granskar.

Vi är dock anslutna till det pressetiska systemet samt medlemmar i Publicistklubben.
Som prenumerant och premiumkund har du även tillgång till poddar och hela nyhetsarkivet med över 4 000 artiklar.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du finner här.

Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se