Donationer – Vanliga frågor

Vad är Swishnumret?

123 535 62 82

Måste jag skapa ett PayPal-konto för att donera med kort?

Nej, du kan donera utan att skapa ett PayPal-konto vid engångsdonationer. Längst ner på sidan, till vänster om “Logga in på Paypal” står det “Har du inget PayPal-konto?” – klicka på på länken “Fortsätt”. (Se bilden till höger var på sidan detta val finns).

Om du väljer att bli månadsdonator (tack!) måste du dock skapa ett konto. Ett alternativ till att bli månadsdonator via betalkort är att ställa in en automatiskt återkommande överföring till vårt bankkonto 4732 00 10832 (Nordea).

Är det någon uppsägningstid om jag startar en månadsdonation?

Nej, du kan när som helst avsluta din månadsdonation genom länken du får i ditt bekräftelsemail från PayPal eller genom ditt PayPal-konto.

Varför frågar Ledarsidorna.se efter donationer?

Annonserna täcker endast för en bråkdel av den faktiska kostnaden för att producera en kvalitativ nulägesrapportering, utan vi är till mycket stor del beroende av läsarnas välvilja. På så sätt “ägs” Ledarsidorna.se av er läsare. Vi kommer fortsätta utveckla och arbeta med Ledarsidorna.se tills dess att sidan inte längre är relevant för våra läsare.

Får jag någon bekräftelse på att min donation är mottagen?

Ja, om du donerar via kort kommer du komma till en bekräftelsesida. Donerar du via Swish kan du se om betalningen lyckades i historiken. Om du vill veta om en bankdonation kommit fram, vänligen kontakta oss.

Hur vet jag att mina uppgifter är säkrade?

Inga uppgifter om transaktioner lagras på vår egna server, utan allt behandlas via våra donationskanaler (vilken beror på hur du valt att skänka en slant): din bank, Swish-centralen eller PayPal.

Kan jag donera med BitCoin?

Nej, vi har valt att inte använda oss av BitCoin eller andra lösningar som involverar krypterade digitala valutor. Administrationen tar helt enkelt tid från det redaktionella arbetet, och det sistnämnda är det vi värnar främst om.

Mer från Ledarsidorna.se