Renovera hemma med Leadme! 

  • Fredag 1 jul 2022 2022-07-01
E-post

Att renovera är en rolig process och något som kan göra att lägenheten eller huset känns otroligt mycket finare och fräschare än innan. Många gånger behöver man inte göra allt för mycket för att komma steget närmre drömbostaden – det räcker med att renovera badrummet, eller kanske installera ett nytt kök. 

 

Renovering i Stockholm 

Vi på Leadme genomför renoveringar i hela Stockholmsområdet och vi kan ta oss an såväl lägenheter som villor eller andra bostäder. När du bokar en renovering genom oss kan du såklart även få hjälp med i princip vad som helst – oavsett om du bara vill fräscha upp badrummet eller om du vill renovera hela hemmet. 

 

Vad ska man tänka på under en renovering? 

Det krävs en hel del för att renovera, både för dig som kund och för oss som genomför renoveringen. Men för dig som bokat renoveringen finns det ett par saker som är bra att ha i åtanke, bland annat: 

 Tiden Det tar tid att renovera och även om du bara behöver en mindre renovering kan det krävas lite mer tid än du tänkte från början – så ha alltid en god tidsram att förhålla sig till utifall saker kräver mer tid än planerat. Priset Även om du såklart får en offert av oss är det alltid bra att ha en buffert på 20% vid oväntade kostnader. Det kan handla om oförutsedda förändringar som kräver lite extra klirr i kassan. Flexibilitet Ibland blir det inte som man har tänkt och vissa av idéerna som du har kanske inte är genomförbara. Därför är det bra att vara förberedd mentalt, utifall någonting inte går att göra som du tänkt. Vi hjälper dig att skapa drömhemmet 

Vi på Leadme kan renovera i princip allt – allt du behöver göra är att kontakta oss med dina idéer så får du en offert med pris och tidsåtgång. Vi hjälper dig att renovera till perfektion – så att du får ett hem som du kan vara stolt över! 

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se