Att demonstrera mot demonstrationsförbud

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Torsdag 11 mar 2021 2021-03-11
E-post 80

På lördagen hölls en olaglig demonstration i Stockholm i protest mot restriktionerna, inklusive demonstrationsförbudet. Men även andra frågor lyftes av deltagare, som motstånd mot 5G-nätet, mot vaccin och mot invandring. I veckans avsnitt pratar redaktionspodden om inskränkningarna av de grundläggande friheterna – är de motiverade? Men också om den rörelse som protesterade – vilka är de, vad vill de, och vad har de för ideologisk grund? Med Johan Westerholm och Johannes Nilsson.

Bli prenumerant och ta del av Ledarsidornas redaktionspodcast.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. 

Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se