Hela denna artikel är en annons

Både US Powerball och Mega Millions jackpottar är över 600 miljoner $

  • Torsdag 14 jan 2021 2021-01-14
E-post

Det verkar som om 2021 kommer att bli ett spännande år när det gäller lotterier. Två av USA:s största lotterier, Powerball och Mega Millions, har en sammanlagd jackpott på 1,39 miljarder $ (efter avdrag 698 miljoner $) och det bästa av allt är att spelare i Sverige kan vara med och spela om dessa topp-priser.

Till många lotterispelares förtjusning världen över har år 2021 börjat fantastiskt då både US Powerball och Mega Millions har jackpottar på över 600 miljoner $, Mega Millions 750 miljoner $ (efter avdrag 371,7 miljoner $) och US Powerball 640 miljoner $ (efter avdrag 326,3 miljoner $). För att spela om dessa jackpottar behöver du inte ens åka till USA eftersom du kan spela om dem genom att betta på de officiella lotteriernas dragningsresultat online på theLotter Sverige.

Mega Millions dragning äger rum fredagen 15 januari och jackpotten, som för närvarande är den största i världen, är på 750 miljoner $ (efter avdrag 371,7 miljoner $). Det andra stora amerikanska lotteriet, US Powerball, erbjuder en jackpott som uppgår till 640 miljoner $ (efter avdrag 326,3 miljoner $). Powerball-dragningen äger rum lördagen 16 januari.

Så här gör du för att betta:

1. Registrera dig på theLotter.se, en lotteritjänst online.

2. Välj Mega Millions eller US Powerball-lotteriet från listan med över 55 lotterier som finns på webbplatsen.

3. Klicka i dina favoritnummer eller slumpa fram numren med Snabbvalet.

4. Ange hur många rader du vill spela eller välj att betta med ett lotteribolag för att öka dina vinstchanser.

5. Betala för dina lagda bets.

6. Vänta på det officiella lotteriets dragning.

Hur priser betalas ut

Om du vinner ett pris när du spelar hos theLotter Sverige är det lotteritjänsten som betalar ut det. Alla lottospelen är vinstförsäkrade och om du vinner jackpotten träder försäkringen in och betalar ut priset medan mindre priser betalas ut med inkomsterna från försäljningen.

Priser som vinns via lotteribetting motsvarar de priser som vinnarna i det officiella lotteriet får ut i motsvarande vinstkategori efter att de lokala skatterna dragits av. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på priserna. När du vinner är hela priset ditt – provisionsfritt!

theLotter Sverige

TheLotter grundades 2002 med en affärsidé om att köpa lotterikuponger till spelare världen över. Sommaren 2020 fick företaget svensk spellicens och erbjuder nu lotteribetting till sina spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen;Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

Hela denna artikel är en annons

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se