Hela denna artikel är en annons

Betta om en drömjackpott!

  • Torsdag 8 apr 2021 2021-04-08
E-post 0

 

Det amerikanska Mega Millions-lotteriet är känt för att ha delat ut två av lotterihistoriens största jackpottar på över 1 miljard dollar. Detta spektakulära lotteris jackpott har nu vuxit till 201 miljoner $ (efter avdrag 99,6 miljoner $). De goda nyheterna är att även du som är bosatt i Sverige kan var med och spela om topp-priset genom att betta på det officiella lotteriets dragningsresultat.

 

Hur man bettar på Mega Millions

För att börja betta om jackpotten och de övriga priserna är det bara att gå in på lotteribettingtjänsten theLotter Sveriges webbplats. I listan på 55+ internationella lotterier väljer du Mega Millions och sedan fyller du i dina nummer. Om du vill betta om större sekundära priser kan du lägga till Megaplier till dina lottospel. När du har betalat för dina lottorader är det bara att vänta på det officiella lotteriets dragning som äger rum på tisdagar och fredagar.

Om turen är framme

När du spelar hos theLotter Sverige och vinner betalar theLotter ut ditt pris oavsett storleken på det. Alla lottospelen är vinstförsäkrade vilket är en garanti för att stora priser betalas ut. Mindre priser betalas ut med intäkterna från bettingförsäljningen.

Har du några turnummer? Kanske kommer de att föra tur med sig i Mega Millions kommande dragning där jackpotten är på cirka 1,73 miljarder kr (efter avdrag ca 859 miljoner kr).

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen;

Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

Hela denna artikel är en annons

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se