Herrklubben – podcast med Malcom Kyeyune och Johannes Nilsson blir exklusiv för Ledarsidorna

Malcolm Kyeyune / Johannes Nilsson
  • Tisdag 16 feb 2021 2021-02-16
E-post 123

PODCAST “Herrklubben”, en podcast med Malcom Kyeyune och Johannes Nilsson, blir nu exklusiv för Ledarsidornas prenumeranter. Podcasten startade 2019, då fyra avsnitt publicerades på den öppna plattformen Anchor. Efter att ha legat i träda under 2020 har podden återuppstått för Ledarsidorna. I det första avsnittet efter uppehållet diskuterar Kyeyune och Nilsson bland annat coronapandemin och dess sociala, kulturella och politiska konsekvenser.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad, bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av podcasten “Herrklubben”.

Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se