Hela denna artikel är en annons

Jackpotten i EuroMillions Superdragning har växt till 163 miljoner € (efter avdrag 130,4 miljoner €)

  • Onsdag 10 feb 2021 2021-02-10
E-post

Det fanns ingen jackpottvinnare i det spännande europeiska lotteriets första och andra dragning. I den kommande dragningen fredagen 12 februari är jackpotten i EuroMillions Superdragning163 miljoner € (efter avdrag 130,4 miljoner €). Även svenska spelare kan vara med och spela genom att betta på det officiella lotteriets utfall.

Lotterifans i Europa och runt om i världen väntade med spänning på resultatet i EuroMillions Superdragning den 9 februari. De dragna numren var 5, 10, 24, 31, 37 och de två tilläggsnumren 9 och 10. Tiotals miljoner rader hade köpts till dragningen, men inte en enda matchade alla vinnarnumren. Nu har jackpotten växt till 163 miljoner € (efter avdrag 130,4 miljoner €).

EuroMillions jackpott är för närvarande det största lotteripriset i världen, så det är inte konstigt att lotterispelare har blickarna vända mot dragningen som kommer att äga rum fredagen 12 februari 2021.

Vad är en Superdragning?

EuroMillions Superdragning, som äger rum några gånger per år, är det största lotterieventet i Europa. Till skillnad från EuroMillions-dragningarna som sker två gånger i veckan och som garanterar en startjackpott på 17 miljoner €, höjs Superdragningens startjackpott till 130 miljoner €. Om jackpotten inte vinns fortsätter Superdragningspriset att öka från dragning till dragning upp till maximalt 210 miljoner €. Om priset når så högt skulle det vara ett nytt rekord för EuroMillions Superdragning.

Du kan inte spela EuroMillions Superdragning hos ditt lokala lotteriombud, men på theLotter Sverige, en lotteribettingtjänst online, kan du betta på det officiella lotteriets dragningsresultat.

Spela på EuroMillions Superdragning genom att betta på resultatet

Det nya moderna sättet att spela på internationella lotterier är att skugga officiella lotterier, s.k. lotteribetting. Priser som vinns via lotteribetting motsvarar de priser som vinnarna i det officiella lotteriet får ut i motsvarande vinstkategori efter att de lokala skatterna dragits av.

För att betta om jackpotten på 163 miljoner € (efter avdrag 130,4 miljoner) är det bara att följa de fem stegen:

  1. Skapa ett konto på theLotter Sverige!
  2. Välj EuroMillions från listan med över 55+ internationella lotterier!
  3. Klicka i de lottonummer du vill spela med!
  4. Betala för dina lottospel!
  5. Vänta på dragningen!

theLotter

Lotteritjänsten theLotter grundades 2002 och företaget fick svensk spellicens 2020 och erbjuder nu betting på internationella lotteriers utfall för sina spelare i Sverige. För mer information om EuroMillions Superdragning besök theLotter.se.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

Hela denna artikel är en annons

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se