Magdalena Anderssons utmaningar

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Torsdag 11 nov 2021 2021-11-11
E-post 84

Som ny socialdemokratisk partiledare står Magdalena Andersson inför en rad utmaningar, som att bli godkänd som statsminister av riksdagen och bilda en ny regering. Till det kommer hon bland annat att behöva Miljöpartiet, och Johan Westerholm och Johannes Nilsson pratar om varför.

För att lyssna på avsnittet, bli prenumerant. Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela podcasten.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se